Ontdek meer tuin- en parkmachines
Ondergrondse installatie

Robotmaaier zonder draad

Droomt u ook van een perfect gemaaid gazon zonder de rompslomp van traditionele maaiers? Maak kennis met de nieuwste generatie robotmaaiers die werken zonder grensdraad. Deze geavanceerde maaiers combineren de beste technologie en gemak, waardoor u meer tijd overhoudt. Overweegt u de overstap naar een robotmaaier zonder draad? Plan nu een adviesgesprek in met een specialist van Robotmaaier.

  • Eenvoudige installatie zonder grenzen
  • Maximale flexibiliteit in maaigebieden
  • Moderne navigatie met satelliettechnologie
Sorteren op
Alle filters
Merk
Max. oppervlakte opgave fabrikant - m²
Max. oppervlakte advies Vitaro - m²
Max. niveauverschil in werkgebied - %
Maaibreedte - cm
GPS-ondersteunde navigatie
Draadloos maaien
Wielen aantal
Bediening via smartphone
GPS diefstalvolgsysteem
GPS connect module

12 items

Waarom kiezen voor een robotmaaier zonder draad?

Onbedraad maaien biedt ultieme vrijheid en gemak. Zonder de beperkingen van fysieke draden kan de robotmaaier naadloos navigeren, wat zorgt voor een vlekkeloos gemaaid gazon. Bovendien is de installatie eenvoudiger en sneller, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het leggen van begrenzingsdraden. Kortom, voor een moeiteloos en prachtig gazon is een draadloze robotmaaier de toekomst!

Introductie van Husqvarna Automower® NERA

Ervaar het gemak van maaien zonder de beperkingen van begrenzingsdraden. De Automower® NERA-serie van Husqvarna is speciaal ontworpen voor grotere gazons en omvat verschillende modellen. De maaier navigeert moeiteloos over ruw terrein, door krappe hoekjes en over hellingen.

Uitgerust met de mogelijkheid voor draadloze technologie, biedt de NERA-serie een geoptimaliseerde maaierervaring. Bovendien zijn de maaiers voorzien van slimme functies, zoals objectdetectie. Ziet de robotmaaier en object? Dan wijkt hij er soepel voor uit!

Maak kennis met de Kress RKT-robotmaaiers

Kress biedt evenals Husqvarna, een unieke draadloze maaitechnologie met hun RTK-maaiers. Deze technologie maakt gebruik van satellieten, zonder dat er een antenne of referentiestation op uw terrein nodig is. De maaier beweegt in strakke, parallelle banen en maait op de centimeter nauwkeurig.

Nadat we uw gazon in kaart hebben gebracht en het laadstation hebben geplaatst, is alles gereed. Zelfs als bomen of gebouwen het zicht op satellieten blokkeren, garandeert het ‘dead reckoning’-algoritme nauwkeurigheid. En met de MAP™ (Mowing Action Plan)-technologie wordt uw gazon altijd efficiënt gemaaid. Meer weten over de draadloze Kress robotmaaiers, neem dan gerust contact met ons op.

Grenzeloos gemak met de EPOS™-technologie

Zeg vaarwel tegen ingewikkelde installaties met draden. Met het Husqvarna EPOS™ plug-in-set (optionele accessoire) kunt u uw robotmaaier nauwkeurig installeren. U kunt uw maaier overal ter wereld bedienen via de Automower® Connect-app, mits verbonden met wifi. In gebieden zonder wifi blijft de maaier onbedraad maaien, maar gaat de verbinding met de app verloren.

Pas gemakkelijk instellingen aan via de app, afgestemd op de behoeften van uw tuin. Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • Uw gazon beheren met precisie
  • Gebieden markeren om tijdelijk te vermijden
  • Maaibeurten inplannen
  • Specifieke zones instellen

Hoe werkt een robotmaaier zonder grensdraad?

Husqvarna’s Exact Positioning Operating System (EPOS™), maakt gebruik van geavanceerde satelliettechnologie, waardoor een robotmaaier zonder grensdraad kan maaien. Met de Automower® Connect-app kunt u zelf de virtuele grenzen instellen en flexibele werkgebieden creëren. Deze technologie garandeert nauwkeurigheid op centimeterniveau in slechts enkele seconden.

Na aanschaf en koppeling van de EPOS™-plug-in-set, is het systeem volledig zelfvoorzienend. Er zijn geen extra kosten aan verbonden voor gebruik of abonnement.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Een van de grootste voordelen van onbedraad maaien, is het gemak waarmee u ze kunt installeren. In plaats van tijd te besteden aan het leggen van een begrenzingsdraad rond uw gazon, kunt u direct aan de slag met uw nieuwe robotmaaier. Dit maakt de installatieprocedure veel eenvoudiger en bespaart u kostbare tijd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over ingewikkelde programmering of complexe instellingen. Met een simpele druk op de knop kunt u uw robotmaaier laten starten.

Heeft u vragen over de installatie of wilt u dit liever uit handen geven? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder en kunnen uw gazon op verschillende factoren beoordelen. Denk aan eventuele obstakels, hellingen of complexiteit van het terrein. Dankzij onze professionele installatie, weet u zeker dat alles straks vlekkeloos verloopt.

Plan ook een gratis adviesgesprek in

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke en tijdbesparende oplossing voor uw tuinonderhoud, is een robotmaaier zonder grensdraad de ideale keuze. Bent u nieuwsgierig geworden naar het gemak van draadloos maaien? Neem dan contact op voor meer informatie of plan direct uw gratis adviesgesprek in. We komen graag bij u langs om een tuincontrole uit te voeren en de meest geschikte maaier te adviseren voor uw gazon.

Veelgestelde vragen over onbedraad maaien

Is de Automower® Connect-app gratis?

Ja, de app van Husqvarna is compleet gratis te downloaden in de App Store en bij Google Play.

Wat gebeurt er als mijn tuin geen wifi-bereik heeft?

De robotmaaier blijft gewoon maaien in gebieden zonder wifi, maar de verbinding met de app gaat verloren. Zodra de maaier weer binnen het wifi-bereik komt, wordt de verbinding hersteld.

Kan de robotmaaier obstakels detecteren?

Ja, als de maaier een object tegenkomt, zal hij er soepel omheen navigeren.

Kunnen de robotmaaiers goed over hellingen rijden?

Ja, de Automower® NERA-maaiers hebben een speciale vooras die zorgt voor beter contact met de grond. Hierdoor hebben ze een goede grip, zelfs op hellingen en oneffen terrein. Ze kunnen zelfs hellingen tot 50% aan zonder te stoppen!

Hoe kies ik de beste robotmaaier?

Het kiezen van de juiste robotmaaier hangt af van enkele factoren, waaronder het gazonformaat, terreintype en gewenste functies. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor meer informatie en persoonlijk advies.

Hoe kan ik een adviesgesprek inplannen?

Als u meer wilt weten over draadloos maaien of de ideale maaier voor uw gazon wilt vinden, kunt u direct contact opnemen om een gratis adviesgesprek in te plannen. Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Copyright 2024 Vitaro | Powered by iClicks