Ontdek meer tuin- en parkmachines
Service & Onderhoud

Onze merken

Bent u op zoek naar een handige manier om uw gazon perfect te onderhouden? Dan is een robotmaaier de ideale oplossing. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van de beste merken en leveranciers op het gebied van robotgrasmaaiers, zoals Husqvarna, Robomow en Belrobotics. De handige machines van deze topmerken nemen al het vervelende werk van u over en zorgen voor een perfect gemaaid gazon zonder dat u er zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken.

Het is echter belangrijk om de juiste leverancier of dealer te kiezen, zodat u bent verzekerd van een betrouwbare service en een hoogwaardige kwaliteit van de producten. Op deze pagina vindt u al onze leveranciers en dealers. Komt u er niet helemaal uit? We adviseren u graag.

Soorten leveranciers van robotmaaiers

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote robotmaaier, voor elke tuin of sportveld is er wel een geschikte maaier. Maak kennis met onze dealers en topmerken:

Belrobotics dealer

Belrobotics is een gerenommeerd merk op het gebied van robotgrasmaaiers. Ze zijn krachtig en duurzaam, met een intelligent navigatiesysteem dat obstakels en hindernissen detecteert en vermijdt. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel grote tuinen als enorme sportvelden en terreinen tot wel 40.000 m². De Belrobotics robotgrasmaaiers zorgen voor een perfect gemaaid gazon zonder veel inspanning. Kies voor Belrobotics als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het onderhoud van grote oppervlakten.

Cramer dealer

Het merk Cramer biedt hoogwaardige robotgrasmaaiers speciaal voor particuliere tuinen tot 1.350 m². De robotmaaiers staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en hoge prestaties, met onder andere een efficiënt maaisysteem en een handige Cramer Connect-app. Kies voor een Cramer robotgrasmaaier als u op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor het onderhoud van uw tuingazon.

Gardena dealer

Gardena is een van de populairste merken op het gebied van tuinonderhoud en biedt een uitgebreide collectie robotgrasmaaiers. De Sileno City collectie is met name geschikt voor tuinen tot 300 m². Ideaal dus voor kleine of smalle tuinen, bijvoorbeeld in de stad. Belangrijke kenmerken van Gardena robotgrasmaaiers zijn onder andere het intelligente navigatiesysteem, dat ze geschikt zijn voor hellingen en dat ze nauwelijks geluid maken.

Husqvarna dealer

Husqvarna is een toonaangevend merk op het gebied van robotgrasmaaiers en biedt een breed scala aan oplossingen voor gazononderhoud. De Husqvarna robotmaaiers zijn geschikt voor zowel kleine velden van 450 m², als voor professionele sportvelden of parken tot 40.000 m². Belangrijke kenmerken zijn onder andere het satelliet navigatiesysteem, waarmee de robotmaaier zelfstandig de juiste route bepaalt. Kies voor een Husqvarna robotgrasmaaier als u op zoek bent naar een slimme oplossing voor het onderhoud van uw gazon, ongeacht de grootte van het veld.

Kress dealer

Kress is een innovatief merk op het gebied van robotgrasmaaiers en biedt verschillende modellen aan voor diverse gazonoppervlakken. Van tuinen tot aan grote sportvelden. Met de RTK-modellen maait u parallelle banen zonder grensdraad en antennen, dit zorgt voor een efficiënt en nauwkeurig maaipatroon zonder extra installatieverplichtingen. De RTK-modellen zijn geschikt voor gazons tot 4.800 m² en bieden een betrouwbare oplossing voor grotere tuinen en parken.

Robomow dealer

Het merk Robomow biedt met zijn RT en RK modellen een krachtige oplossing voor gazons tot 3.200 m². Dankzij de unieke randmaaitechnologie, waarbij messen buiten de wielen maaien, krijgt uw gazon een egale en strakke afwerking. Kies voor een Robomow robotgrasmaaier en geniet van een perfect gemaaid gazon zonder enige moeite.

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze

Kijkt u liever zelf even rond, bekijk dan hier al onze verschillende robotgrasmaaiers. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag professioneel advies ontvangen? We helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Of u nu een robotgrasmaaier zoekt voor uw tuin, een park of sportveld: bij ons vindt u altijd wat u zoekt.

Heeft u vragen over de aanschaf van een robotmaaier? Dan kunt u ons het beste bereiken via verkoop-robotgrasmaaiers@vitaro.nl. Voor andere vragen omtrent onze service, techniek of planning zijn we bereikbaar via service-planning@vitaro.nl.

Copyright 2024 Vitaro | Powered by iClicks