Ontdek meer tuin- en parkmachines
Service & Onderhoud

Advies op maat

Als u overweegt om een robotmaaier aan te schaffen, is het belangrijk om eerst goed na te denken over uw behoeften en verwachtingen. Het is ook verstandig om na te denken over hoeveel tijd en moeite u wilt steken in het onderhoud van de robotmaaier of dat u dit liever professioneel laat doen.

Komt u er zelf niet uit en heeft u hulp nodig? Geen zorgen, de specialisten van Vitaro Robotgrasmaaiers staan voor u klaar met duidelijke antwoorden en helder advies over de juiste robotmaaier voor u. Een robotmaaier kopen lijkt heel makkelijk, maar toch komt er nog heel wat bij kijken. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door onze specialisten op het gebied van robotmaaiers, zodat u in één keer de beste keuze maakt.

Gratis, vakkundig advies op locatie
Ontdek met onze professionele hulp welke robotmaaier het beste bij u past
Robotmaaier.nl heeft alle kennis in huis om u vakkundig te adviseren

Gratis robotmaaier advies

We komen graag bij u langs om een goed beeld te krijgen van uw gazon. Of het nu gaat om een klein grasveldje, grote tuin of compleet voetbalveld: niets is voor ons te gek. Onze robotmaaiers zijn tot alles in staat en weten zelfs de grootste oppervlakten eenvoudig te maaien. Interesse? Vraag direct een gratis adviesgesprek aan bij u op locatie. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging en nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Adviesgesprek aanvragen

Laat u vakkundig door ons adviseren

Zodra we bij u op locatie zijn, beoordelen we uw gazon op verschillende factoren, waaronder:

  • De complexiteit van het terrein
  • Eventuele hellingen
  • Eventuele obstakels
  • Het gewenste maaischema

Op basis hiervan adviseren we u over de verschillende merken en modellen van robotmaaiers die geschikt zijn voor uw gazon én die passen binnen uw budget. Ook geven we u graag meer informatie over onze service- en onderhoudsdiensten.

Niets dan lof over dit bedrijf afspraak is afspraak, flexibel, meedenkend, adviserend en bovendien goed in de omgang. Maar voor ons het allerbelangrijkste onze voetbalvelden liggen er super bij.”- Jeroen

Voordelen van een robotgrasmaaier

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan het gebruik van een robotgrasmaaier:

  1. U bespaart een hele hoop tijd en moeite, omdat de robotmaaier al het maaiwerk voor u uitvoert. Dit betekent dat u niet meer hoeft te slepen met een zware grasmaaier en dat u uw tijd kunt besteden aan belangrijkere zaken.
  2. Een robotmaaier helpt u om uw gazon gezonder te houden. Dit komt omdat de robotmaaier het gras regelmatig maait, waardoor het gras niet te lang wordt en gezond blijft. Dit kan ervoor zorgen dat uw gazon er mooier uitziet en beter bestand is tegen ziektes en plagen.
  3. Het geluid en de luchtverontreiniging verminderen in uw tuin. In tegenstelling tot een traditionele grasmaaier, maakt een robotmaaier minder lawaai en produceert hij geen uitlaatgassen. Dit zorgt ervoor dat uw tuin een rustigere en gezondere plek is om in te zitten.

Al met al zitten er dus verschillende voordelen aan het gebruik van een robotmaaier. Meer voordelen en informatie leest u in ons magazine. Laat u vrijblijvend adviseren over een robotmaaier die past binnen uw budget en profiteer van de voordelen!

Het onderhoud van uw robotmaaier

Sommige modellen vereisen meer onderhoud dan andere. Als u weinig tijd heeft, is het wellicht verstandiger om een model te kiezen dat gemakkelijk te onderhouden is. Toch is het niet voor elk gazon mogelijk om een onderhoudsarme robotgrasmaaier te kopen, bijvoorbeeld omdat u vaak moet maaien of omdat u een groot terrein heeft. In dat geval is het onderhoud al helemaal belangrijk. Wist u dat wij ook een speciale onderhoudsservice aanbieden? Meer informatie daarover leest u op deze pagina’s:

Waarmee mogen we u helpen?

We geven u graag gericht advies over welke robotmaaier het beste past in uw situatie. Zo weet u zeker dat u de juiste robotgrasmaaier kiest die obstakels kan detecteren en vermijden, zodat hij niet tegen meubels of andere objecten aanstoot. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct online een gratis adviesgesprek aan bij u op locatie!

Gratis adviesgesprekNeem contact op

Copyright 2024 VITARO | Powered by iClicks | Kennisbank