Ontdek meer tuin- en parkmachines
Service & Onderhoud

Robotmaaier voor groot gazon en sportvelden

Grote gazons vergen redelijk wat onderhoud, zeker als het gaat om een voetbalveld of stadspark. Een professionele robotmaaier biedt hier een mooie uitkomst voor. Door regelmatig te maaien draagt u bij aan het behoud van een gezond grasveld. Een robotmaaier voor een groot gazon heeft meer power, maait systematisch en zorgt voor een strak resultaat. We bieden u het complete pakket als het gaat om robotmaaiers. Van advies tot aan de verkoop, installatie, service én onderhoud. Bekijk de geschikte robotmaaiers hieronder en vind degene die voldoet aan uw wensen.

 • 5000 m² tot 40.000 m²
 • Husqvarna en Belrobotics
 • Perfect gemaaid gras in een handomdraai
 • Duurzaam, veilig en maximaal inzetbaar
Sorteren op
Alle filters
Merk
Max. oppervlakte opgave fabrikant - m²
Max. oppervlakte advies Vitaro - m²
Max. niveauverschil in werkgebied - %
Maaibreedte - cm
GPS-ondersteunde navigatie
Draadloos maaien
Wielen aantal
Bediening via smartphone
GPS diefstalvolgsysteem
GPS connect module

12 items

Neem contact op

Robotmaaier voor grote oppervlakten

Hoe groot uw gazon ook is, we helpen u graag bij het vinden van een professionele robotmaaier. Er bestaan talloze soorten, maten en merken. Bij ons vindt u alleen de echte topmerken, zoals Husqvarna en Belrobotics. Gebruik de filterfunctie bij het productaanbod om te filteren op oppervlakten. Wilt u graag advies over welke robotmaaier u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Robotmaaier voor voetbalveld

Zoekt u een robotmaaier voor een voetbalveld of ander groot sportveld? Dan heeft u een sterkere robotmaaier nodig dan normaal. Een gemiddeld voetbalveld heeft namelijk een oppervlakte van wel 6.770 m². Hiervoor heeft u dus echt een professionele robotmaaier nodig. U weet als geen ander hoe belangrijk het is dat het grasveld er strak en mooi bij moet liggen. Wij zijn uw partner voor het efficiënt beheren van sportvelden. Zo maken we uw veld klaar voor intensieve trainingen en wedstrijden. Neem contact met ons op voor advies over robotmaaiers, de installatie, service of onderhoudswerkzaamheden.

Voordelen van onze robotmaaiers

We benoemen graag een aantal van de beste voordelen.

 • Perfect gemaaid gras: vlijmscherp afgesneden i.p.v. gescheurd
 • Kostenbesparend: tot 8 keer lagere energiekosten (t.o.v. maaiers op brandstof)
 • Veilig: vermijden van obstakels
 • Duurzaam: reductie van chemische meststoffen
 • 24/7 inzetbaar: altijd genieten van mooi gemaaid gras

Laat uw robotmaaier professioneel installeren

Niks is zo vervelend als zelf moeten uitvogelen hoe een robotmaaier werkt, zeker als het gaat om een groot gazon, zoals een sportveld. Laat daarom uw robotmaaier door Vitaro installeren om er zeker van te zijn dat alles op de juiste manier is ingesteld. Al meer dan 3.000 tevreden klanten zijn u voorgegaan. Robotmaaiers voor grote gazons leveren we met name aan groenvoorzieners, (voetbal)clubs en gemeentes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag advies ontvangen? Vraag dan een adviesgesprek aan en plan een afspraak via onze website.

Service en onderhoud

Helaas wordt het onderhoud van een robotmaaier vaak vergeten, met alle nadelige gevolgen van dien. Laat het onderhoud aan ons over om het maximale uit de levensduur van uw maaier te halen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we uw robotmaaier op de juiste manier te onderhouden, schoon te maken en repareren waar nodig. We bieden verschillende pakketten aan voor service en onderhoud. Onze abonnementen maken we voor u op maat, zodat ze volledig passen bij uw behoeften. Voorbeelden van onze service en onderhoudsdiensten:

 • Telefonische ondersteuning of service op locatie
 • Controles en reiniging
 • 24/7 bereikbaar via de Vitaro app
 • Updaten van uw robotmaaier

Meer advies over robotmaaiers?

Wilt u meer weten over robotmaaiers of wilt u een robotmaaier voor een groot gazon kopen? Neem dan contact met ons op. We voorzien u graag van passend advies. Bel ons via 0412 613 149 of stuur een e-mail naar verkoop-robotgrasmaaiers@vitaro.nl

Neem contact op

Copyright 2024 Vitaro | Powered by iClicks